loading...
تفریح کده
1375 بازدید : 422 پنجشنبه 21 خرداد 1394 نظرات (0)
بادمجان سرخ شده سرطان زا است

خلاصه اي از مطلب :




ادامه اين مطلب : بادمجان سرخ شده سرطان زا است



مطالب ديگر در مورد اين مطلب :




بادمجان سرخ شده سرطان زا است - نيک صالحي پرتال فرهنگي

21 دسامبر 2011 ... متخصص تغذيه توصيه كرد از سرخ كردن زياد بادمجان بايد پرهيز كرد چرا كه قسمت هاي بسيار سرخ شده آن كه به رنگ سياه در مي آيد، سرطان زا است.

آدرس : کليک کنيد
دانستني‌هاي بادمجاني! - تبيان

21 نوامبر 2011 ... بادمجان در گروه سبزي‌ها طبقه‌بندي مي‌شود و گياهي است يک ساله و به رنگ سياه يا بنفش که در ... بادمجان سرخ شده را به تنهايي نخوريد ... قسمت عمده‌اي از ارزش غذايي اين سبزي کاسته و زمينه تشکيل ترکيبات سرطان‌زا در آن فراهم مي‌شود.

آدرس : کليک کنيد
کنسرو خوراک بادمجان 400 گرمي يک و يک - فروشگاه اينترنتي کندو

وي توصيه كرد از سرخ كردن زياد بادمجان بايد پرهيز كرد چرا كه قسمت هاي بسيار سرخ شده بادمجان كه به رنگ سياه در مي آيد، سرطان زا است؛ بنابراين اين ماده غذايي بهتر ...

آدرس : کليک کنيد
جام‌جم سرا | خواص بادمجان و اثراتش بر کاهش وزن

8 ا کتبر 2013 ... بادمجان گياهي يک ساله است و داراي ساقه نسبتاً ضخيم و پوشيده از کرک مي‌باشد. ... سمي و شيميايي را جذب مي‌کند و باعث پاکسازي روده از اين مواد سرطان‌ زا مي‌شود. ... بادمجان، آب پز کردن و پختن در فر است، زيرا سرخ شده آن سنگين شده و ...

آدرس : کليک کنيد
گوجه فرنگي - ويکي‌پديا، دانشنامه? آزاد

گوجه فرنگي به تيره? سيب‌زمينيان تعلق دارد و از گياهان چندساله است. به علت اهميت اقتصادي، ... Bright red tomato and cross section02.jpg. خاستگاه گوجه ... گفته شده گوجه فرنگي حدوداً از ??? سال پيش از مسيح در جنوب مکزيک پرورش داده مي‌شد. بوميان پوئبلو بر ... نام اوليه? گوجه فرنگي در ايران بادمجان ارمني يا رومي بود. در دوره قاجاريه،  ...

آدرس : کليک کنيد
بادمجان را مستقيم روي آتش نگذاريد! - پرشين وي

5 آوريل 2015 ... بادمجان را به ? روش مي‌پزند؛ اول به طريق سرخ کردن که از نظر علم تغذيه اين ... دومين روش، آب‌پز کردن است که به‌عنوان مناسب‌ترين روش شناخته شده ... از بين رفتن ارزش غذايي آن شده و زمينه تشکيل ترکيبات سرطان‌زا را در آن فراهم مي‌آورد.

آدرس : کليک کنيد
راهي مناسب براي کاهش وزن با بادمجان! | سلامت باش

8 آوريل 2014 ... بادمجان سرشار از آنتي‌اکسيدان‌هاي قوي است و براي حفاظت از سلول‌هاي مغزي و ... آنتي اکسيدان‌هاي قوي موجود در بادمجان خطر ابتلا به سرطان را کاهش مي‌دهد. ... بهترين روش براي پختن بادمجان، آب پز کردن و پختن در فر است، زيرا سرخ شده آن ...

آدرس : کليک کنيد
فوايد و خواص بادمجان - نمناک

بادمجان يکي از صيفي جاتي است که در تمام فصول سال وجود دارد و بر خلاف ... علاوه بر ويتامين ها و املاح ياد شده، بادمجان داراي فيتونوترينت هايي است که خاصيت آنتي اکسيداني فوق العاده اي دارند. ... بادمجان به دليل ذخيره فيبر زيادي که دارد در پيشگيري و درمان سرطان روده بزرگ بسيار موثر است. .... همه چيز از يک روغن سرخ کردني سالم.

آدرس : کليک کنيد
خبرگزاري آريا - نکاتي در مورد پخت بادمجان - آريا

10 مه 2015 ... اول به طريق سرخ کردن: ... که به‌ عنوان مناسب ‌ترين روش شناخته شده است؛ مخصوصا وقتي که با سبزيجات ديگر مخلوط مي ‌شود. ... تماس با آتش باعث از بين رفتن ارزش غذايي آن شده و زمينه تشکيل ترکيبات سرطان ‌زا را در آن فراهم مي‌ آورد.

آدرس : کليک کنيد
ايمن بودن استفاده از روغن زيتون براي سرخ کردن(بحث و بررسي) - ايران ...

7 فوريه 2011 ... اين در حالي است که اين روغن هنگام سرخ کردن مواد به درجه‌اي از دود مي‌رسد که ... اسيدهاي چرب آن به نوع ترانس تبديل شده و در نتيجه سرطان‌زا خواهند بود.

آدرس : کليک کنيد
نکاتي در مورد بادمجان - آکا

بادمجان را به 3 روش مي ‌پزند؛اول به طريق سرخ کردن: که از نظر علم تغذيه اين روش چندان ... بادمجان کبابيآخرين روش، کبابي يا تنوري کردن است: که در شهرهاي شمالي ... از بين رفتن ارزش غذايي آن شده و زمينه تشکيل ترکيبات سرطان ‌زا را در آن فراهم مي‌ آورد .

آدرس : کليک کنيد
غذا با بادمجان - آکا

خواننده مبتلا به سرطان روي صحنه مي خواند ..... نوشته شده در تاريخ 1394/03/11 در دسته بندي غذاهاي گياهي ، غذاي سالم ، غذاي گياهي ... بادمجان يکي از پرخاصيت ترين سبزيجات است که به علت مزه لذيذ وتنوع در پخت مي توان با آن ... غذا با بادمجان سرخ شده.

آدرس : کليک کنيد
طرز تهيه يک نوشيدني موثر براي داشتن شکمي صاف - رژيم لاغري | رژيم ...

2 مارس 2015 ... بادمجان يکي از سبزيجات خوشمزه است که در وعده هاي غذايي مصرف مي شود. نکته جالب توجه اي که در اين نوع از سبزيجات کشف شده اين است که بادمجان به کساني که قص. ... از مقدار کمي روغن زيتون استفاده کنيد چون روش سنتي سرخ کردن و بعد طبخ ... دستکاري شده ژنتيکي؛از مقاومت دارويي تا ابتلا به سرطان سلامت نيوز: ...

آدرس : کليک کنيد
شبه پيتزاي مديترانه اي با بادمجان | اين مخلوط سبزيجات که - قطره

22 مه 2015 ... پس از گذشت 10دقيقه، قطعات بادمجان را دوباره آبکشي کرده و با دستمال کاغذي ... غذاي سوخته سرطان زا است ... سرطان خون را با خوردن اين شير مهار کنيد ...

آدرس : کليک کنيد
فوايد بادمجان خوردن!

12 دسامبر 2012 ... بادمجان مدر و ضد يبوست است و به خاطر دارا بودن آهن براي درمان كم‌خوني نيز موثر است. ... كساني است كه مي‌خواهند وزن خود را كاهش دهند، البته به شرط اين‌كه آن را در روغن سرخ نكنند. ... اين خوردني هنگام عبور از روده‌ها مواد سمي و شيميايي را جذب مي‌کند و روده را از اين مواد سرطان‌زا پاکسازي مي‌نمايد. ... اين مطلب 1530 مشاهده شده است.

آدرس : کليک کنيد
دستور غذايي فوق العاده براي گياهخواران - آشپزي سالم - تغذيه - سلامت ...

8 دسامبر 2014 ... از نظر اين افراد، شام و ناهار وعده‌اي است كه با انواع گوشت‌ها آماده مي‌شود. ... سرخ كردن پنير در ماهيتابه استفاده شده براي كدو و بادمجان مي‌تواند رنگ پنير‌ها ...

آدرس : کليک کنيد
خبرگزاري آريا - نکاتي در مورد پخت بادمجان - آريا

10 مه 2015 ... اول به طريق سرخ کردن: ... که به‌ عنوان مناسب ‌ترين روش شناخته شده است؛ مخصوصا وقتي که با سبزيجات ديگر مخلوط مي ‌شود. ... تماس با آتش باعث از بين رفتن ارزش غذايي آن شده و زمينه تشکيل ترکيبات سرطان ‌زا را در آن فراهم مي‌ آورد.

آدرس : کليک کنيد
ايمن بودن استفاده از روغن زيتون براي سرخ کردن(بحث و بررسي) - ايران ...

7 فوريه 2011 ... اين در حالي است که اين روغن هنگام سرخ کردن مواد به درجه‌اي از دود مي‌رسد که ... اسيدهاي چرب آن به نوع ترانس تبديل شده و در نتيجه سرطان‌زا خواهند بود.

آدرس : کليک کنيد
نکاتي در مورد بادمجان - آکا

بادمجان را به 3 روش مي ‌پزند؛اول به طريق سرخ کردن: که از نظر علم تغذيه اين روش چندان ... بادمجان کبابيآخرين روش، کبابي يا تنوري کردن است: که در شهرهاي شمالي ... از بين رفتن ارزش غذايي آن شده و زمينه تشکيل ترکيبات سرطان ‌زا را در آن فراهم مي‌ آورد .

آدرس : کليک کنيد
غذا با بادمجان - آکا

خواننده مبتلا به سرطان روي صحنه مي خواند ..... نوشته شده در تاريخ 1394/03/11 در دسته بندي غذاهاي گياهي ، غذاي سالم ، غذاي گياهي ... بادمجان يکي از پرخاصيت ترين سبزيجات است که به علت مزه لذيذ وتنوع در پخت مي توان با آن ... غذا با بادمجان سرخ شده.

آدرس : کليک کنيد
طرز تهيه يک نوشيدني موثر براي داشتن شکمي صاف - رژيم لاغري | رژيم ...

2 مارس 2015 ... بادمجان يکي از سبزيجات خوشمزه است که در وعده هاي غذايي مصرف مي شود. نکته جالب توجه اي که در اين نوع از سبزيجات کشف شده اين است که بادمجان به کساني که قص. ... از مقدار کمي روغن زيتون استفاده کنيد چون روش سنتي سرخ کردن و بعد طبخ ... دستکاري شده ژنتيکي؛از مقاومت دارويي تا ابتلا به سرطان سلامت نيوز: ...

آدرس : کليک کنيد
شبه پيتزاي مديترانه اي با بادمجان | اين مخلوط سبزيجات که - قطره

22 مه 2015 ... پس از گذشت 10دقيقه، قطعات بادمجان را دوباره آبکشي کرده و با دستمال کاغذي ... غذاي سوخته سرطان زا است ... سرطان خون را با خوردن اين شير مهار کنيد ...

آدرس : کليک کنيد
فوايد بادمجان خوردن!

12 دسامبر 2012 ... بادمجان مدر و ضد يبوست است و به خاطر دارا بودن آهن براي درمان كم‌خوني نيز موثر است. ... كساني است كه مي‌خواهند وزن خود را كاهش دهند، البته به شرط اين‌كه آن را در روغن سرخ نكنند. ... اين خوردني هنگام عبور از روده‌ها مواد سمي و شيميايي را جذب مي‌کند و روده را از اين مواد سرطان‌زا پاکسازي مي‌نمايد. ... اين مطلب 1530 مشاهده شده است.

آدرس : کليک کنيد
دستور غذايي فوق العاده براي گياهخواران - آشپزي سالم - تغذيه - سلامت ...

8 دسامبر 2014 ... از نظر اين افراد، شام و ناهار وعده‌اي است كه با انواع گوشت‌ها آماده مي‌شود. ... سرخ كردن پنير در ماهيتابه استفاده شده براي كدو و بادمجان مي‌تواند رنگ پنير‌ها ...

آدرس : کليک کنيد
خبرگزاري آريا - نکاتي در مورد پخت بادمجان - آريا

10 مه 2015 ... اول به طريق سرخ کردن: ... که به‌ عنوان مناسب ‌ترين روش شناخته شده است؛ مخصوصا وقتي که با سبزيجات ديگر مخلوط مي ‌شود. ... تماس با آتش باعث از بين رفتن ارزش غذايي آن شده و زمينه تشکيل ترکيبات سرطان ‌زا را در آن فراهم مي‌ آورد.

آدرس : کليک کنيد
ايمن بودن استفاده از روغن زيتون براي سرخ کردن(بحث و بررسي) - ايران ...

7 فوريه 2011 ... اين در حالي است که اين روغن هنگام سرخ کردن مواد به درجه‌اي از دود مي‌رسد که ... اسيدهاي چرب آن به نوع ترانس تبديل شده و در نتيجه سرطان‌زا خواهند بود.

آدرس : کليک کنيد
نکاتي در مورد بادمجان - آکا

بادمجان را به 3 روش مي ‌پزند؛اول به طريق سرخ کردن: که از نظر علم تغذيه اين روش چندان ... بادمجان کبابيآخرين روش، کبابي يا تنوري کردن است: که در شهرهاي شمالي ... از بين رفتن ارزش غذايي آن شده و زمينه تشکيل ترکيبات سرطان ‌زا را در آن فراهم مي‌ آورد .

آدرس : کليک کنيد
غذا با بادمجان - آکا

خواننده مبتلا به سرطان روي صحنه مي خواند ..... نوشته شده در تاريخ 1394/03/11 در دسته بندي غذاهاي گياهي ، غذاي سالم ، غذاي گياهي ... بادمجان يکي از پرخاصيت ترين سبزيجات است که به علت مزه لذيذ وتنوع در پخت مي توان با آن ... غذا با بادمجان سرخ شده.

آدرس : کليک کنيد
طرز تهيه يک نوشيدني موثر براي داشتن شکمي صاف - رژيم لاغري | رژيم ...

2 مارس 2015 ... بادمجان يکي از سبزيجات خوشمزه است که در وعده هاي غذايي مصرف مي شود. نکته جالب توجه اي که در اين نوع از سبزيجات کشف شده اين است که بادمجان به کساني که قص. ... از مقدار کمي روغن زيتون استفاده کنيد چون روش سنتي سرخ کردن و بعد طبخ ... دستکاري شده ژنتيکي؛از مقاومت دارويي تا ابتلا به سرطان سلامت نيوز: ...

آدرس : کليک کنيد
شبه پيتزاي مديترانه اي با بادمجان | اين مخلوط سبزيجات که - قطره

22 مه 2015 ... پس از گذشت 10دقيقه، قطعات بادمجان را دوباره آبکشي کرده و با دستمال کاغذي ... غذاي سوخته سرطان زا است ... سرطان خون را با خوردن اين شير مهار کنيد ...

آدرس : کليک کنيد
فوايد بادمجان خوردن!

12 دسامبر 2012 ... بادمجان مدر و ضد يبوست است و به خاطر دارا بودن آهن براي درمان كم‌خوني نيز موثر است. ... كساني است كه مي‌خواهند وزن خود را كاهش دهند، البته به شرط اين‌كه آن را در روغن سرخ نكنند. ... اين خوردني هنگام عبور از روده‌ها مواد سمي و شيميايي را جذب مي‌کند و روده را از اين مواد سرطان‌زا پاکسازي مي‌نمايد. ... اين مطلب 1530 مشاهده شده است.

آدرس : کليک کنيد
دستور غذايي فوق العاده براي گياهخواران - آشپزي سالم - تغذيه - سلامت ...

8 دسامبر 2014 ... از نظر اين افراد، شام و ناهار وعده‌اي است كه با انواع گوشت‌ها آماده مي‌شود. ... سرخ كردن پنير در ماهيتابه استفاده شده براي كدو و بادمجان مي‌تواند رنگ پنير‌ها ...

آدرس : کليک کنيد
طرز تهيه حليم بادمجان اصفهاني - آکاايران

بعضيها حليم بادمجان را با عدس يا لوبيا سفيد درست ميکنند اما رنگ حليم بادمجان با ... ميشود و با لوبيا هم طعم چندان خوبي نخواهد داشت اما با برنج هم خوشمزه تر است هم رنگ خوبي دارد. ... گوشت پخته شده و بادمجان سرخ شده را به برنج اضافه ميکنيم و مخلوط ميکنيم. ..... تخمدان، کيست تخمدان، بيماري تخمدان، علائم بيماري تخمدان، سرطان تخمدان ...

آدرس : کليک کنيد
بادمجان گرفتگي رگ‌ها را باز مي‌کند از سکته قلبي - گياه درماني.زيره ...

25 فوريه 2012 ... پوسته سلولها معمولاً از چربيهايي تشکيل شده است که مسئول محافظت از سلولها در ... آزاد مي‌گردد و ريسک ابتلاء به بيماريهاي قلبي و سرطان را بالا مي‌برد. ... و به شرطي که سرخ نشود، به عنوان پايين آورنده کلسترول شناخته شده است.

آدرس : کليک کنيد
ساعت 24 - آب کردن چربي‌هاي شکم با بادمجان

بادمجان يکي از مغذي‌ترين سبزيجاتي است که در بازار ميوه و تره بار پيدا مي‌شود و اگر رژيم گرفته يا قصد لاغري داريد در خدمتتان ... طبخ اين سبزي در فر، به صورت بخارپز يا سرخ شده با روغن زيتون هميار لاغري تان خواهد بود. .... غذاي سوخته سرطان زاست.

آدرس : کليک کنيد
بادمجان، سرشار از ويتامين - آخرين اخبار - اخبار - جويباران - پايگاه ...

14 مه 2015 ... که يک منبع آنتي اکسيدان است و با بيماريهاي سرطان، التهاب و بيماري هاي ... يک فنجان ‏بادمجان خرد شده 35 ?‏کالري?، 0 گرم چربي، 8 گرم ... بر خلاف بسياري از ميوه هاي ديگر، بادمجان بهترين خوردني است به شرط آنکه ... بافت اسفنجي و محکم آن براي کباب کردن، سرخ کردن، پختن مناسب است بادمجان بايد کاملا پخته شود ...

آدرس : کليک کنيد
خواص غذايي و فوايد دارويي بادمجان - مجله پزشکي دکتر سلام

27 ا کتبر 2012 ... اين گياه که ميوه آن در زمان حاضر مصرف خوراکي بسياري پيدا کرده است در ... سپس با آب پاک آنرا شسته و با روغن حيواني تازه آنرا سرخ کرده و با ... چنانچه بادمجان را بسوزانند و خاکستر آن را با مقداري سرکه خمير کرده ... مصرف مولتي ويتامين احتمال ابتلا به سرطان پستان را بيشتر مي کند · مراقب جيوه درون ماهي ها باشيد.

آدرس : کليک کنيد
براي حفظ تناسب اندام، بادمجان مصرف كنيد - کافه وب

مصرف قارچ از ابتلا به سرطان پستان جلوگيري مي‌كند ... كرفس در پيشگيري از آلزايمر مفيد است. ... بادمجان براي تناسب اندام مناسب است. ... پماد تهيه شده از آن در از بين رفتن جوش‌هاي صورت تاثير دارد و غذاي مناسبي براي مغز و سيستم .... را افزايش مي‌دهد · ارتباط مصرف کلم با سرطان سينه · آشپزي با گل کلم · خوراک گل کلم سرخ شده  ...

آدرس : کليک کنيد
اطلاعات عمـــــومي - خواص گياهان و ميوه ها

براي تقويت اعصاب و ايجاد آرامش رواني بهتر است از گياهان آرام‌بخشي چون .... يک پايين ‌آورنده کلسترول نيز شناخته شده است؛ البته به شرطي که سرخ‌ شده ميل نشود. ... در ضمن، وقتي بادمجان را پوست مي‌ کنيد و نمک مي ‌زنيد، بعد از مدتي، آبي روي آن جمع ... بين رفتن ارزش غذايي آن شده و زمينه تشکيل ترکيبات سرطان ‌زا را در آن فراهم مي‌ آورد .

آدرس : کليک کنيد
چند نکته مهم در پخت و پز - کدبانوي ديجيتالي

اين متخصص تغذيه در ادامه اظهار مي‌کند: گاه مشاهده شده است که ترس عامه مردم از وجود هورمون در ... خود داراي مواد سمي است و به گوشت منتقل مي‌شود که در طول زمان احتمال بروز سرطان را زياد مي‌کند، ...... 5-حال بادمجان‌ ها را سرخ کنيد و مطمئن باشيد ديگر تلخ نيستند.

آدرس : کليک کنيد
طرز تهيه حليم بادمجان اصفهاني - آکاايران

بعضيها حليم بادمجان را با عدس يا لوبيا سفيد درست ميکنند اما رنگ حليم بادمجان با ... ميشود و با لوبيا هم طعم چندان خوبي نخواهد داشت اما با برنج هم خوشمزه تر است هم رنگ خوبي دارد. ... گوشت پخته شده و بادمجان سرخ شده را به برنج اضافه ميکنيم و مخلوط ميکنيم. ..... تخمدان، کيست تخمدان، بيماري تخمدان، علائم بيماري تخمدان، سرطان تخمدان ...

آدرس : کليک کنيد
بادمجان گرفتگي رگ‌ها را باز مي‌کند از سکته قلبي - گياه درماني.زيره ...

25 فوريه 2012 ... پوسته سلولها معمولاً از چربيهايي تشکيل شده است که مسئول محافظت از سلولها در ... آزاد مي‌گردد و ريسک ابتلاء به بيماريهاي قلبي و سرطان را بالا مي‌برد. ... و به شرطي که سرخ نشود، به عنوان پايين آورنده کلسترول شناخته شده است.

آدرس : کليک کنيد
ساعت 24 - آب کردن چربي‌هاي شکم با بادمجان

بادمجان يکي از مغذي‌ترين سبزيجاتي است که در بازار ميوه و تره بار پيدا مي‌شود و اگر رژيم گرفته يا قصد لاغري داريد در خدمتتان ... طبخ اين سبزي در فر، به صورت بخارپز يا سرخ شده با روغن زيتون هميار لاغري تان خواهد بود. .... غذاي سوخته سرطان زاست.

آدرس : کليک کنيد
بادمجان، سرشار از ويتامين - آخرين اخبار - اخبار - جويباران - پايگاه ...

14 مه 2015 ... که يک منبع آنتي اکسيدان است و با بيماريهاي سرطان، التهاب و بيماري هاي ... يک فنجان ‏بادمجان خرد شده 35 ?‏کالري?، 0 گرم چربي، 8 گرم ... بر خلاف بسياري از ميوه هاي ديگر، بادمجان بهترين خوردني است به شرط آنکه ... بافت اسفنجي و محکم آن براي کباب کردن، سرخ کردن، پختن مناسب است بادمجان بايد کاملا پخته شود ...

آدرس : کليک کنيد
خواص غذايي و فوايد دارويي بادمجان - مجله پزشکي دکتر سلام

27 ا کتبر 2012 ... اين گياه که ميوه آن در زمان حاضر مصرف خوراکي بسياري پيدا کرده است در ... سپس با آب پاک آنرا شسته و با روغن حيواني تازه آنرا سرخ کرده و با ... چنانچه بادمجان را بسوزانند و خاکستر آن را با مقداري سرکه خمير کرده ... مصرف مولتي ويتامين احتمال ابتلا به سرطان پستان را بيشتر مي کند · مراقب جيوه درون ماهي ها باشيد.

آدرس : کليک کنيد
براي حفظ تناسب اندام، بادمجان مصرف كنيد - کافه وب

مصرف قارچ از ابتلا به سرطان پستان جلوگيري مي‌كند ... كرفس در پيشگيري از آلزايمر مفيد است. ... بادمجان براي تناسب اندام مناسب است. ... پماد تهيه شده از آن در از بين رفتن جوش‌هاي صورت تاثير دارد و غذاي مناسبي براي مغز و سيستم .... را افزايش مي‌دهد · ارتباط مصرف کلم با سرطان سينه · آشپزي با گل کلم · خوراک گل کلم سرخ شده  ...

آدرس : کليک کنيد
اطلاعات عمـــــومي - خواص گياهان و ميوه ها

براي تقويت اعصاب و ايجاد آرامش رواني بهتر است از گياهان آرام‌بخشي چون .... يک پايين ‌آورنده کلسترول نيز شناخته شده است؛ البته به شرطي که سرخ‌ شده ميل نشود. ... در ضمن، وقتي بادمجان را پوست مي‌ کنيد و نمک مي ‌زنيد، بعد از مدتي، آبي روي آن جمع ... بين رفتن ارزش غذايي آن شده و زمينه تشکيل ترکيبات سرطان ‌زا را در آن فراهم مي‌ آورد .

آدرس : کليک کنيد
چند نکته مهم در پخت و پز - کدبانوي ديجيتالي

اين متخصص تغذيه در ادامه اظهار مي‌کند: گاه مشاهده شده است که ترس عامه مردم از وجود هورمون در ... خود داراي مواد سمي است و به گوشت منتقل مي‌شود که در طول زمان احتمال بروز سرطان را زياد مي‌کند، ...... 5-حال بادمجان‌ ها را سرخ کنيد و مطمئن باشيد ديگر تلخ نيستند.

آدرس : کليک کنيد
طرز تهيه حليم بادمجان اصفهاني - آکاايران

بعضيها حليم بادمجان را با عدس يا لوبيا سفيد درست ميکنند اما رنگ حليم بادمجان با ... ميشود و با لوبيا هم طعم چندان خوبي نخواهد داشت اما با برنج هم خوشمزه تر است هم رنگ خوبي دارد. ... گوشت پخته شده و بادمجان سرخ شده را به برنج اضافه ميکنيم و مخلوط ميکنيم. ..... تخمدان، کيست تخمدان، بيماري تخمدان، علائم بيماري تخمدان، سرطان تخمدان ...

آدرس : کليک کنيد
بادمجان گرفتگي رگ‌ها را باز مي‌کند از سکته قلبي - گياه درماني.زيره ...

25 فوريه 2012 ... پوسته سلولها معمولاً از چربيهايي تشکيل شده است که مسئول محافظت از سلولها در ... آزاد مي‌گردد و ريسک ابتلاء به بيماريهاي قلبي و سرطان را بالا مي‌برد. ... و به شرطي که سرخ نشود، به عنوان پايين آورنده کلسترول شناخته شده است.

آدرس : کليک کنيد
ساعت 24 - آب کردن چربي‌هاي شکم با بادمجان

بادمجان يکي از مغذي‌ترين سبزيجاتي است که در بازار ميوه و تره بار پيدا مي‌شود و اگر رژيم گرفته يا قصد لاغري داريد در خدمتتان ... طبخ اين سبزي در فر، به صورت بخارپز يا سرخ شده با روغن زيتون هميار لاغري تان خواهد بود. .... غذاي سوخته سرطان زاست.

آدرس : کليک کنيد
بادمجان، سرشار از ويتامين - آخرين اخبار - اخبار - جويباران - پايگاه ...

14 مه 2015 ... که يک منبع آنتي اکسيدان است و با بيماريهاي سرطان، التهاب و بيماري هاي ... يک فنجان ‏بادمجان خرد شده 35 ?‏کالري?، 0 گرم چربي، 8 گرم ... بر خلاف بسياري از ميوه هاي ديگر، بادمجان بهترين خوردني است به شرط آنکه ... بافت اسفنجي و محکم آن براي کباب کردن، سرخ کردن، پختن مناسب است بادمجان بايد کاملا پخته شود ...

آدرس : کليک کنيد
خواص غذايي و فوايد دارويي بادمجان - مجله پزشکي دکتر سلام

27 ا کتبر 2012 ... اين گياه که ميوه آن در زمان حاضر مصرف خوراکي بسياري پيدا کرده است در ... سپس با آب پاک آنرا شسته و با روغن حيواني تازه آنرا سرخ کرده و با ... چنانچه بادمجان را بسوزانند و خاکستر آن را با مقداري سرکه خمير کرده ... مصرف مولتي ويتامين احتمال ابتلا به سرطان پستان را بيشتر مي کند · مراقب جيوه درون ماهي ها باشيد.

آدرس : کليک کنيد
براي حفظ تناسب اندام، بادمجان مصرف كنيد - کافه وب

مصرف قارچ از ابتلا به سرطان پستان جلوگيري مي‌كند ... كرفس در پيشگيري از آلزايمر مفيد است. ... بادمجان براي تناسب اندام مناسب است. ... پماد تهيه شده از آن در از بين رفتن جوش‌هاي صورت تاثير دارد و غذاي مناسبي براي مغز و سيستم .... را افزايش مي‌دهد · ارتباط مصرف کلم با سرطان سينه · آشپزي با گل کلم · خوراک گل کلم سرخ شده  ...

آدرس : کليک کنيد
اطلاعات عمـــــومي - خواص گياهان و ميوه ها

براي تقويت اعصاب و ايجاد آرامش رواني بهتر است از گياهان آرام‌بخشي چون .... يک پايين ‌آورنده کلسترول نيز شناخته شده است؛ البته به شرطي که سرخ‌ شده ميل نشود. ... در ضمن، وقتي بادمجان را پوست مي‌ کنيد و نمک مي ‌زنيد، بعد از مدتي، آبي روي آن جمع ... بين رفتن ارزش غذايي آن شده و زمينه تشکيل ترکيبات سرطان ‌زا را در آن فراهم مي‌ آورد .

آدرس : کليک کنيد
چند نکته مهم در پخت و پز - کدبانوي ديجيتالي

اين متخصص تغذيه در ادامه اظهار مي‌کند: گاه مشاهده شده است که ترس عامه مردم از وجود هورمون در ... خود داراي مواد سمي است و به گوشت منتقل مي‌شود که در طول زمان احتمال بروز سرطان را زياد مي‌کند، ...... 5-حال بادمجان‌ ها را سرخ کنيد و مطمئن باشيد ديگر تلخ نيستند.

آدرس : کليک کنيد



بادمجان سرخ شده سرطان زا است
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟